Ulovte si Nikon Z fc!

Priznám sa, že táto súťaž o novučký Nikon Z fc, ktorú dohodli kolegovia v ČR mi trochu ušla. Stále však máte ešte pár dní, ktoré môžete využiť na zapojenie sa do nej.

A ak aj nie, mám pre vás tip na užitočnú aplikáciu, pomocou ktorej môžete objavovať krásne miesta na Slovensku, v Čechách a aj v Rakúsku. Určite sa bude páčiť vám, ktorí máte radi prírodu i kultúrne pamiatky.

Poďme ale najprv k súťaži, pretože tá naozaj potrvá už len do nedele 26.2.2023! Ale ono to spolu s aplikáciou o našich prírodných krásach a pamiatkach súvisí. Čo potrebujete urobiť, aby ste sa zapojili do súťaže?

Posledná výzva (posledné kolo) súťaže už beží, ale až do 26.2. môžete pridávať fotky a posty, ktoré zodpovedajú akejkoľvek z vyhlásených výziev. Pre všetky ostatné výzvy pozri Instagramový profil Placehunter.app.

No ako znie najaktuálnejšia výzva? Téma štvrtej výzvy sú rozhľadne! Sme totiž tak trochu rozhľadňová veľmoc a na parádne vyhliadky a rozhľadne narazíte snáď v každom kúte Slovenska i Čiech. 🤩 Stačí s nami teda zdieľať fotku z výletu na niektorú z nich – inšpirovať sa môžete aj v appke Placehunter.app, kde ich nájdete v kategórii Rozhľadne! A čo ďalej?

👉🏼 k príspevku pridajte súťažný hashtag #lovimfotak
👉🏼 na fotke označte @placehunter.app
👉🏼 sledujte profily @placehunter.app a @nikon_cz_sk

Súťažné posty ku všetkým 4 výzvam môžete v ľubovoľnom poradí zdieľať až do nedele 26.2. Následne vyberie porota zložená z tímov Placehunter a Nikon 10 najlepších fotiek, a o samotnom víťazovi potom hlasovaním rozhodnú naši sledujúci. Veľa šťastia! 😉

Všetky informácie k súťaži vrátane oficiálnych pravidiel a podmienok nájdete na webe https://placehunter.app/lovimfotak/

Čo je Placehunter.app?

Poznáte aplikáciu Placehunter.app? Nie? Skúste si ju nainštalovať a zistíte, že stojí za to. Aplikácia dokáže rozpoznať vašu polohu a ponúknuť vám v blízkom okolí zaujímavé výlety s krátkym popisom i peknými fotografiami, ktoré vám miesto názorne priblížia.

V popise dostanete aj informácie o možnostiach parkovania, trasu, ako sa k miestu dostanete, tip na občerstvenie či nocľah a článoček končí predpoveďou počasia na aktuálny a ďalšie dva dni.

V úvode informačného  článku sú aj aktívne tlačidlá pre navigovanie na parkovisko alebo samotné miesto. Sú prepojené na navigačné systémy / mapy vo vašom telefóne. Po kliknutí na ne sa vám zobrazí možnosť, ktorú navigáciu z dostupných chcete použiť. Miesto si môžete označiť ako obľúbené a neskôr si ho podľa tejto kategórie vyhľadať.

Ponuka pamiatok v okolí.

Môžete využiť jednoduché vyhľadávanie v 4 kategóriách – príroda, rozhľadne, architektúra a pamiatky, ale môžete použiť aj filter, kde si môžete zadať ďalšie požiadavky – vhodnosť výletu pre deti, zvieratá, časovú či fyzickú náročnosť, geografickú polohu podľa krajoch alebo či trasa ponúka okruh. Výlety a tipy si môžeš zobraziť aj na mape a mať tak prehľad o tom, čo sa kde nachádza.

Aplikácia má svoju okresanú verziu, ktorú si stiahnete zadarmo, alebo premium verziu za cenu 649 kč (cca. 27 €).

Tak čo, vyskúšate to?

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *