Vaša príležitosť pomôcť a zároveň získať ocenenú fotografiu a k nej limitovaný Nikon kalendár 2019

Pre našich stálych čitateľov je projekt Nikon kalendár a jeho posolstvo už určite známe. Ide o fotografickú súťaž, ktorej hlavným cieľom je popri podpore umenia aj pomoc. Pomoc vybranej organizácii, konkrétnemu projektu.

Charitatívny rozmer podporuje už desať rokov finančnou čiastkou spoločnosť Nikon a aj milovníci fotografického umenia, ktorí majú každý rok možnosť si zakúpiť niektorú z päťdesiatky semifinálových fotografií.

V druhej polovici minulého roka dostali fotografi príležitosť uchádzať sa o svoj priestor medzi semifinálovými snímkami, respektíve v najlepšej dvanástke vytlačenej v Nikon kalendári na rok 2019. Do fotiek zobrazovali citát Karla Čapka: “Na svete nie sú najkrajšie veci, ale okamihy.” A mnohí to zvládli veľmi dobre, na vlastné oči ste sa o tom mohli presvedčiť aj na výstave NIKON KALENDÁR 2019  v Nikon Photo gallery v Prahe. Ešte v decembri boli na vernisáži výstavy predstavení finalisti a víťaz súťaže. Nadácii Národ deťom bol odovzdaný finančný dar spoločnosti Nikon vo výške 100 000 Kč a bolo vydražených niekoľko obrazov.

A teraz je tu príležitosť pre vás! Prostredníctvom stránky nikon-kalendar.cz si môžete zakúpiť zostávajúce semifinálové snímky, zaplatenou sumou prispieť nadácii Národ deťom na projekt 1000 statočných na financovanie optimalizujúcich štúdií v odbore detskej onkológie a hematológie a teraz získať aj ďalší hodnotný darček. Prvých 15. kupujúcich získa k zakúpenej fotografii aj exkluzívny Nikon kalenár 2019 s 12 finálovými fotografiami, ktorý každoročne vychádza v limitovanej edícii 111 kusov.

Víťazná fotografia Nikon kalendár 2019:

Miloš Nejezchleb: Warm-up

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *