Uzávierka súťaže Nikon Photo Contest 2018-2019 sa blíži!

S poslednými dňami mesiaca január sa blíži aj uzávierka celosvetovej súťaže Nikon Photo Contest 2018-2019. Ak túžite po uznaní v prestížnej fotograficke súťaži, Nikon Photo Contest ponúka ideálny priestor.

Nikon Photo Contest je súťaž s dlhoročnou tradíciou, ktorej začiatky sú späté s rokom 1969. Už päťdesiat rokov rozhodcovský panel súťaže sa stavia pred neľahkú, ale zároveň inšpiratívnu a obohacujúcu úlohu. Veď keď sa stretne niekoľko skúsených fotografov nad tisíckami fotografií, s úlohou vybrať len niekoľko najlepších, musí pri tom vznikať veľa živých debát, zamyslení nad formou, významom či kvalitou jednotlivých fotografií.

Začiatkom decembra minulého roka, už počas trvania súťaže, boli uverejnené všetky mená porotcov, ktorí pochádzajú z rôznych častí sveta a sú úspešní a rozhľadení vo fotografickom umení. Ich úloha je jasná, stretnúť sa vybrať 47 víťazov z jednotlivých kategórií a formátov a jedného víťaza hlavnej ceny. Určite to ľahké mať nemajú.

Zdroj: nikon-photocontest.com

31. január 2019 (13:00 japonského času) je posledný termín, posledný deň, kedy môžete prispieť aj vy svojou tvorbou a zabojovať o ocenenie v Nikon Photo Contest 2018-2019.

Ďalšie informácie, popis tém, rozedelnie kategórií a formátov nájdete v článku: Nikon Photo Contest 2018-2019.

 

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *