Môžeme sa tešiť na nový Nikon Z 9

Chvíľu to trvalo, ale verím, že čakať sa oplatilo. Koniec koncov ja používam Nikon Z 6 a Z 7 profesionálne už vyše roka a pol a nové modely s vylepšeniami sú na profi použitie ešte vhodnejšie. Hardcore profíci ale konečne dostanú pádny dôvod pre mirrorless Nikon. Ten dôvod sa volá Nikon Z 9!

Bude postavený bez akýchkoľvek kompromisov, so vstavaným gripom s plnohodnotným vertikálnym ovládaním, dlhšou výdržou, rýchlejšími časmi, snímaniami. Bude to jednoducho TOP model so všetkým, čo k tomu patrí. Veľmi sa teším!

* Vzhľad fotoaparátu sa môže líšiť od fotografie zobrazenej vyššie.

Tlačová správa

Amsterdam, Holandsko, 10. marca 2021: Spoločnosť Nikon s potešením oznamuje vývoj prvého vlajkového fotoaparátu pre bajonet Nikon Z: modelu Z 9. Vydanie plnoformátového (formát Nikon FX) mirrorless fotoaparátu je naplánované na rok 2021 a predstavuje významný krok vpred v oblasti technológií a výkonu.

Fotoaparát Z 9 spája priekopnícke technológie od spoločnosti Nikon a prináša najlepší výkon v oblasti snímania statických snímok a videosekvencií v histórii spoločnosti Nikon. Využíva novo vyvinutý vrstvený snímač CMOS formátu FX a nový systém spracovania obrazu. V reakcii na rastúce potreby profesionálov, pokročilých nadšencov a filmárov model Z 9 ponúka podporu nahrávania videosekvencií v rozlíšení 8K, ako aj rôzne ďalšie technické špecifikácie videa, ktoré vyhovujú rôznym potrebám a pracovným tokom.

Fotoaparát Z 9 prináša nebývalý zážitok z hľadiska vynikajúceho výkonu a prevádzkovej schopnosti a prevyšuje možnosti predchádzajúcich digitálnych jednookých zrkadloviek a mirrorless fotoaparátov.

* Informácie týkajúce sa uvedenia tohto produktu budú oznámené neskôr.

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *