Kalendár naplnený najkrajšími okamihmi – SÚŤAŽ PREDĹŽENÁ DO 15.10.2018

Už ste niekedy rozmýšlali, ktoré boli a sú najkrajšie okamihy vášho života? Pre mnohých sú to míľniky typu svadobný deň alebo narodenie dieťaťa. Možno keď ste dosiahli, alebo zažijete niečo, o čom ste dlho snívali. Pre mňa sú to okamihy dlho očakávaných, ale aj tých úplne nečakaných udalostí, tých „bežných“. Len je pravda, že nie vždy máme práve vtedy po ruke foťák, aby sme tieto momenty zvečnili, alebo si tieto okamihy chceme vychutnať naživo a nie cez hľadáčik. Preto sa nám asi častejšie podarí zachyť najkrajšie okamihy tých druhých, možno aj úplne cudzích ľudí.

Zaujímavé situácie, rôzne miesta či silné emócie, to všetko by mal obsahovať budúcoročný Nikon kalendár. Galéria súťažných fotografií na webovej stránke súťaže sa napĺňa, ale ešte stále máme čas. Verím, že ešte stále neposlali „všetci všetko“, čo si zaslúži prejsť rukami porotcov súťaže. Obsah a prevedenie necháme na vás, len pri výbere súťažných fotografií nezabudnite na motto:

„Na svete nie sú najkrajšie veci ale okamihy“

Uzávierka súťaže bola predĺžená z 31. septembra 2018 na 15.10.2018 (23:59), aby ste mali dostatok času, stihli sa zapojiť a mali tak príležitosť získať miesto medzi 50 semifinálovými fotografiami, mať fotografiu v prestížnom Nikon kalendári, byť súčasťou výstavy v Nikon Photo Gallery v Prahe, či dokonca celú súťaž vyhrať a  získať produkty Nikon v hodnote 50 000 Kč.

A aby som vám sprostredkoval kompletnú informáciu, nesiem zároveň zabudnúť pripomenúť charitatívny rozmer tohto projektu. Pomoc tým, ktorí to potrebujú.

Tešíme sa na vaše fotografie!

Viac informácií a možnosť pridať súťažné fotografie na www.nikon-kalendar.cz

Súvisiaci článok:

https://www.nikonblog.site/zachytte-najkrajsie-okamihy-do-nikon-kalendara-2019/

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *