Zachyťte najkrajšie momenty leta a vyhrajte full frame Nikon Zf

Ani sme sa nenazdali a pol roka 2024 je za nami. Aj keď sa nám dni po slnovrate začali opäť skracovať, ešte potrvá, kým bude noc dlhšia ako deň. A my tieto dlhé letné dni plné slnka a tepla využívame, aby sme si oddýchli od práce, načerpali nové sily. A to je aj témou ďalšieho kola našej súťaže Fotka Nikonblogu SK – Moje dni oddychu.

Ukážte nám, ako oddychujete vy. Kocháte sa krásou krajiny? Športujete? Poznávate nové mestá či objavujete zázraky prírody? Alebo len tak doma čítate knihu v hojdacej sieti s ľadovou kávou a počúvate štebot vtákov v korunách stromov? To všetko nás zaujíma. Potešte sa navzájom krásnymi fotografiami a inšpirujte sa nielen obrazom, kompozíciou a svetlom ale aj samotným spôsobom oddychovania a obdivovania nášho krásneho sveta. Tešíme s na vaše fotografie.

Do tejto kategórie môžete štandardne nahrať 7 fotografií. Fotografie nahrávajte ako komentár pod tento príspevok na Facebook fanpage Nikonu SK:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1034272608054415&set=a.806751167473228

Pripomíname, že traja víťazi z kola budú odmenení drobnou cenou reklamným predmetom Nikon, no čo je dôležitejšie, stávajú sa finalistami a súťažia o skvelý a štýlový full frame fotoaparát Nikon Zf (telo) v hodnote 2500 €!

Podrobné informácie o súťaži: https://www.nikonblog.sk/podmienky-fotografickej-sutaze-fotka-nikonblogu-2024/

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *