Za vysnívanými fotografiami s Nikon školou

Zaregistrovali ste už nové kurzy našej Nikon školy v kalendári? Ide o projekt, ktorý pripravuje spoločnosť Nikon v spolupráci s kvalifikovanými lektormi – fotografmi. Kurzy sú priebežne dopĺňané tak, aby si v nich vedel vybrať každý podľa svojho záujmu. V sekcii Kalendár udalostí môžete nájsť okrem kurzov aj všetky predvádzacie akcie Nikon, ktoré sa konajú v rôznych mestách na Slovensku. Prihlasovanie na kurzy prebieha na stránke www.nikonskola.sk. Tu môžete nájsť širší výber tematických kurzov a ak ste ochotný cestovať aj do Čiech, aby ste sa naučili niečo nové, práve tu nájdete ponuku kurzov aj u našich susedov.

Nájdite si v našej ponuke kurz, absolvujte ho a rýchlejšie sa dopracujte k svojim vysnívaným fotografiám.

Začíname so zrkadlovkou Nikon

Ste ešte len úplný začiatočník a chcete sa naučiť používať digitálnu zrkadlovku nielen v automatickom režime? Chcete ju skrotiť, aby vás poslúchala a fotila podľ podľa vašich predstáv? Naučte sa používať veličiny čas, clona a ISO. Pre vás určený kurz Začíname so zrkadlovkou Nikon.

Termíny kurzov Začíname so zrkadlovkou Nikon:

21.5.2018 Martin

31.5.2018 Banská Bystrica

9.6.2018 Trenčín

15.6.2018 Bratislava

25.6.2018 Kežmarok

26.10.2018 Trenčín

Základy portrétnej fotografie

Ak už ovládate svoju zrkadlovku, je načase naučiť sa spraviť pekný portrét. Portrét je predsa najčastejším žánrom, ktorý využívame denne, či fotografujeme svoje ratolesti alebo blízkych a priateľov na dovolenke. Dozviete sa najdôležitejšie informácie ako si vybrať správny objektív, ktorý nedeformuje a nechá vyniknúť fotografovaného. Ako pracovať a svetlom, aby nám bolo nápomocné pri práci? Nepovšimnutú nenecháme ani dôležitú súčasť takéhoto fotenia a tou je práca s neskúseným modelom. Fotografovanie portrétov patrí k najobľúbenejším a zároveň, ak sa chcete fotografovaním živiť,  k vyhľadávanejším fotografickým žánrom. Základy portrétnej fotografie.

Termíny kurzov Základy portrétnej fotografie:

1.6.2018 Banská Bystrica

2.6. Košice

15.6.2018 Bratislava

9.11.2018 Trenčín

Základy produktovej a makro fotografie

Popri fotografovaní portrétov je ďalšou zaujímavou (nielen) zárobkovou disciplínou technicky dokonalé fotografovanie produktov, detailov a makro snímok. Cieľom kurzu Základy produktovej a makro fotografie je naučiť vás zvoliť si čo najvhodnejšiu techniku, pracovať s expozíciou, hĺbkou ostrosti a automatickým a manuálnym zaostrovaním.

Termín kurzu Základy produktovej a makro fotografie:

8.6.2018 Trenčín

Začíname fotografovať architektúru

Strohé krivky modernej, či ladné krivky klasickej architektúry? Opadané múry, ktoré sú odrazom plynutia času, či vyleštené sklené tabule odrážajúce lesk súčasnosti. Zachytiť architektúru tak, aby v človeku zanechala emóciu, pocit z ľudského staviteľského kumštu je tiež umenie. Začnite s nami  fotografovať architektúru

Termín kurzu Začíname fotografovať architektúru:

29.6.2018 Banská Bystrica

Denná aj nočná krajina Veľkej Fatry

A s Nikonom sa pôjde aj do hôr. Tí pokročilejší fotografi z vás majú možnosť získať nové zážitky pri fotení nočnej veľkofatranskej oblohy. Svoje skúsenosti a poznatky vám na workshope Nočná krajina Veľkej Fatry odovzdá astrofotograf Richard Černohorský a svojou spoločnosťou poctí Nikon ambasádor Tomáš Hulík a dobrodruh Šimon Trnka.

Ak máte chuť si do sýtosti užiť aj fotenie dennej krajiny, máte možnosť sa prihlásiť na workshop Denná a nočná krajina Veľkej Fatry II, ktorý bude viesť uznávaný krajinársky fotograf Jan Šmíd za pomoci Richarda Černohorského a Šimona Trnku. Tri dni v horách za novými zážikami!

Nočná krajina Veľkej Fatry:

18. – 20.5.2018 Veľká Fatra

7. – 9.9.2018 Veľká Fatra

Denná a nočná krajina Veľkej Fatry II

12. – 14.8.2018 Veľká Fatra

Aby bol prehľad pripravovaných kurzov na najbližšie termíny kompletný, dodávam nakoniec aj tie, ktoré sa konajú v Česku. Veď túžba sa zlepšovať a učiť nové veci, hranice nepozná 😊

Začíname fotografovať v ZOO (Ostrava, Dvůr Králové nad Labem)

Ovládanie externých bleskov Nikon (Praha)

Fotografovanie jedla a foodstyling (Praha)

Makro a mikro fotografia (Praha)

Sledujte naše stránky a odoberajte newsletter, aby ste sa včas dozvedeli o našich kurzoch a nových témach a termínoch.

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *