Vyskúšajte si superteleobjektívy Nikon a príďte na besedu so Števom Condíkom

Prežite deň s Nikonom na oslave 30. narodenín obchodu PRO.Laika

19.9.2023 (utorok) sme pre vás na známej adrese nášho top partnera na Slovensku, obchodu PRO.Laika, ktorý oslavuje svoje 30. narodeniny. 

Predvádzanie techniky na predajni | 13.00 - 18.00

Na Palackého 12 v centre Bratislavy budeme od 13.00 s kompletnou fototechnikou Nikon, ktorú si budete môcť vyskúšať a diskutovať o nej s technickým špecialistom Nikonu Filipom Bartákom. Na predajni k dispozícii bude aj Oldrich Rott so športovou optikou Nikon (ďalekohľady a monokuláre). Po 16.00 bude na predajni 

Praktický predvádzací workshop Superteleobjektívy Nikon Z | 16.30 - 18.30

Od 16.30 do 18.30 si budete môcť prakticky vyskúšať teleobjektívy na portrétoch zvierat, ktoré nám budú pózovať. K dispozícii na vyskúšanie kresby objektívov budeme mať chlpy „vlka“ (československého vlčiaka) aj perie sovy (plamienka) 😊. Z objektívov si budete môcť vyskúšať:

NIKKOR Z 100 – 400mm f/4,5 – 5,6 VR S
NIKKOR Z 180 – 600 mm f/4,5 – 6,3
NIKKOR Z 400mm f/4,5 VR S
NIKKOR Z 400mm f/2,8 VR S
NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S
NIKKOR Z 800mm f/6,3 VR S

Odporúčame priniesť si vlastnú pamäťovú kartu, aby ste si nafotené zábery mohli vziať domov. Ak máte svoje telo fotoaparátu Nikon radu Z, prineste si ho pre jednoduchšie testovanie teleobjektívov. Na tento predvádzací workshop je nutná registrácia s poplatkom, ktorú urobíte tu:

Na zvieratkách si môžete overiť a porovnať aj optické vlastnosti ďalekohľadov. Obaja technickí špecialisti Filip Barták a Oldrich Rott vám aj tu budú k dispozícii. Na workshope môžete diskutovať o fotke a technike aj s Julom Kotusom, šéfredaktorom oficiálneho blogu spoločnosti Nikon – Nikonblog.sk.

Beseda s Nikon fotografom Števom Condíkom | 19.00 - 20.30

O 18.30 sa presunieme späť do PRO.Laika Gallery Restaurant, kde nám od 19.00 bude premietať svoje fotografie a rozprávať o skúsenostiach s fotením a technikou Nikon fotograf Štefan Condík.  Je známy svojou tvorbou u nás na Nikonblogu ako aj na portáli FOTOma. Jeho tvorbou tvoria nočné fotografie prírody ale aj krajinárska fotografia všeobecne.

Tešíme sa na vás, na inšpiratívne stretnutia, rozhovory a praktické skúšanie techniky Nikon. Tešíme sa v utorok 19.9.2023 v PRO.Laika na Palackého ulici v Bratislave!

Ako na to prakticky

Workshopy aj besedy majú miesto stretnutia v Prolaika Gallery Restaurant na Palackého ulici číslo 14 v Bratislave. Vstup na workshop / besedu je spoplatnený jednotnou cenou 5 € a podmienený potvrdenou registráciou. Keď máte vstup na WS Superteleobjektívy Nikon Z, besedu máte zdarma. Počet miest je obmedzený, preto neváhajte s včasnou registráciou. Registráciu a link na woucher nájdete tu: https://www.fotoma.sk/workshopy/superteleobjektivy-nikkor-z-nikon-workshop/

Ďalšie fotografie Števa Condíka

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *