Uzávierka súťažného kola na tému „svadobná fotografia“ sa blíži. Hrajte o fototechniku za 1111€

Milí priatelia fotografie,

máj, mesiac lásky, sa blíži ku koncu a s ním aj koniec ďalšieho kola našej súťaže o fototechniku Nikon v hodnote 1111€. Pravidlá súťaže sú jednoduché – aspoň jedno mesačné kolo vyhrať a zúčastniť sa aspoň ďalších dvoch. Na konci roka z 12 víťazov jednotlivých kôl vyberieme jedného, ktorý vyhrá fototechniku Nikon podľa vlastného výberu v cene 1111€.

tanečná vášeň

Svadobná fotografia, téma na máj 2015

Musím povedať, že na doterajšie témy ste reagovali omnoho výraznejšie, ako na súčasnú tému „SVADBA“. A preto pripomínam, že do konca kola už ostávajú iba tri dni, to znamená do 31.5.2017.

Iba tri dni máte na to, aby ste vybrali svoje nápadité svadobné fotografie a nahrali ich do skupiny JSEM | Fotka měsíce Nikonblogu a označili ich tagom nikonblog_5_2017.
Víťaz získava praktický a pekný hrnček Nikon venovaný stému výročiu spoločnosti Nikon a zároveň sa dostáva medzi 12 finalistov, z ktorých vyberieme na konci roka víťaza hlavnej ceny – fototechniky Nikon v hodnote 1111€! (podmienka je zúčastniť sa ešte aspoň ďalších dvoch kôl súťaže).

Tak neváhajte a nahrajte svoje fotografie zo svadby, šanca je veľká… 🙂
Tešíme sa na vaše vydarené zábery!

Zdieľaj

4 komentáre

  1. A za daný mesiac niečo sa vyhráva či ? lebo dal som pred 2 dnami fotky len s tagom a do albumu nic ine to staci ? Vdaka

    1. Áno, stačí. Každý mesiac je nejaká maličkosť a potom ročná hlavná cena za 1111€. Tento mesiac uvedený hrnček s výročným logom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *