Stretnite sa s Nikonom

Na jeseň nás čaká niekoľko spoločných stretnutí, na ktoré by sme vás, fanúšikov Nikonu a hlavne fotografie, radi pozvali. Konajú sa síce u susedov v Česku, ale veríme, že vzdialenosť nebude pre vás prekážkou. Možno sa vám podarí spojiť návšteva fotopodujatia napríklad s fotovýletom v Prahe či Plzni a ich okolí. 😊

FOMEITOP

V polovici septembra náš Nikon tím a našich fotografov môžete stretnúť na podujatí FOMEITOP. Do kalendára si zapíšte termín 15. – 16. septembra 2022 a miesto konania Hradec Králové. V stánku spoločnosti Nikon si budete môcť vyskúšať kompletný systém Z, vrátane Z 9 a všetkých objektívov. Na hlavnom pódiu si vypočujete rozprávanie okrem iných aj Dana Vojtěcha či Miloša Nejezchleba, ktorých určite poznáte z Nikonblogu. V rámci sprievodného programu bude prednášať aj Nikon špecialista Filip Barták. Témami budú: Blesky TX v športovej fotografii s Nikonom v bunkri a Ako na video/vlog. Na workshopy je potrebná rezervácia.

 Viac info: https://landing.fomei.com/fomeitop/

FOMEITOP 2021, Zdroj: fomei.com

Fotomejdan 2022

V sobotu 17. septembra 2022 vypukne v Prahe Fotomejdan 2022! Užijete si 8 + 1 jedinečných zážitkových fotení so skvelými lektormi na rôznych stagoch s jednou univerzálnou vstupenkou. Na akcii budete môcť v profesionálnych podmienkach otestovať aj fototechniku Nikon. Počet miest je obmedzený.

Viac info: https://ateliervtovarne.cz/fotomejdan-2022/

FOTO FEST Plzeň

S Nikon tímom sa stretne aj 1. októbra 2022, ak dorazíte na najväčšiu fotoakciu v západných Čechách FOTO FEST Plzeň. V TECH ZÓNE nájdete vystavovateľov – výrobcov techniky, vrátane Nikonu. Tu bude možné si najnovšiu fototechniku vyskúšať a odborníci si pre vás pripravia besedy zamerané na fototechniku. ART ZÓNU naplnia workshopy a prednášky zamerané na rôzne fotografické žánre, film aj svietenie.

Viac info: https://fotofestplzen.cz/

FOTO FEST Plzeň, Zdroj: fotofestplzen.cz

Setkání fotografů

No a do konca roka nás čaká ešte aj akcia Setkání fotografů. Konať sa bude 19. novembra 2022 v KC Zahrada v Prahe. Akcia s podobným scenárom ako tie predchádzajúce, určená amatérom aj profesionálnym fotografom. Počas celého dňa budú prebiehať prednášky z rôznych oblastí fotografie, fotoškoly, poradne s profesionálmi a diskusie.

Viac info: https://www.setkanifotografu.cz/

Nikon škola

Nezabudnite, že stále sú aktuálne aj kurzy našej Nikon školy. Ich kompletnú ponuku s podrobnými informáciami nájdete na https://nikonskola.cz/

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *