SOM | Fotka mesiaca Nikonblogu pokračuje i v roku 2018!

Súťaž SOM | Fotka mesiaca Nikonblogu pokračuje i v roku 2018 a to s rovnakými pravidlami. Aj naďalej svoje snímky posieľajte do známej skupiny JSEM | Fotka měsíce Nikonblogu na Flickri.

Témy
Súťaž SOM | Fotka mesiaca Nikonblogu je i naďalej tématickou. Pre každý mesiac vyhlásime jasne definovanú tému, teda ak sa budete chcieť zúčastniť, musia vaše fotografie – či už jedna snímka alebo viac fotografií – spĺňať zaradenie do danej témy. Aktuálnu tému budeme vyhlasovať vždy na začiatku každého mesiaca.

Označovanie fotografií
Svoje snímky, s ktorými sa budete chcieť zúčastniť súťaže SOM | Fotka mesiaca Nikonblogu označte tagom pre konkrétny mesiac. Tag uvedieme pri vyhlásení témy.

Ceny
Každý mesiac bude jedna fotografia vybraná ako najlepšia a jej autor(ka) získa cenu v podobe reklamného predmetu Nikon. Ceny budú taktiež vyhlasované spolu s témami a tagmi na začiatku každého mesiaca.
Na začiatku roku 2019 vyberieme z 12 ocenených fotografií jednu víťaznú. Jej autor(ka) získa od spoločnosti Nikon poukaz na nákup fotovýbavy značky Nikon v hodnote 1 111€. Podmienkou je, aby sa autor(ka) zúčastnil(a) minimálne 3 kôl súťaže SOM | Fotka mesiaca Nikonblogu.

Porota
Víťazov mesačných kôl naďalej striedavo hodnotia šéfredaktori Nikonblog.cz a Nikonblog.sk – Petr Lindner a Julo Kotus. Hlavnú ročnú cenu vyhodnotí porota zložená zo zástupcov spoločnosti Nikon. Vyhodnotenie prebehne v januári 2019.

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *