Septembrové kurzy Nikon školy

Nikon škola volá! 😉 Pripravte sa na nové fotografické výzvy na kurzoch Nikon školy. Od základov práce s fotoaparátmi Nikon, cez proces spracovania snímok v programe Lightroom až po zážitkové fotenia portrétov či nádhernej prírody. V jeseni si môžete vybrať z týchto kurzov.

Nočná krajina Veľkej Fatry

Zažite čarovnú atmosféru Veľkej Fatry. S astrofotografom Radkom Theumerom sa budete zdokonaľovať vo fotografovaní nočnej krajiny, Mliečnej dráhy a nočných úkazov. Vďaka minimálnemu svetelnému smogu tu nafotíte pôsobivé snímky a spoločne ich upravíte do finálnej podoby. Program kurzu zahŕňa aj fotografovanie východov i západov slnka, prípadne aj makra a krajiny, záleží od počasia.

Termín: 15.–17.9.2023
Miesto: NP Veľká Fatra, Harmanec, Horský hotel Kráľova studňa
Viac info a registrácia

Začíname s fotoaparátmi Nikon

Potrebujete poradiť ako ovládať váš digitálny fotoaparát Nikon? Ako využiť nastavenie času, clony, ISO a ďalších parametrov pre čo najlepšie výsledné fotografie? Na tomto základnom kurze, ktorý je zameraný na ovládanie fotoaparátov Nikon, sa naučíte základné fotografické pojmy a aj to ako nastaviť fotoaparát v rôznych situáciách. Učiť sa budete od skúsených lektorov.

Termín: 16.9.2023, 9.30–17.00 h
Miesto: Nikon, Praha-Zbraslav, K Radotínu 15
Viac info a registrácia

Lightroom od A do Z

Finálna úprava fotografií v počítači sa stala samozrejmosťou. Na tomto kurze sa naučíte spracovávať „surové“ snímky v programe Adobe Lightroom Classic. Umožňuje fotografie upravovať, ale aj spravovať katalogizovaním a efektívnym triedením.

Termín: 23.9.2023, 10.00–17.00 h
Miesto: Nikon, Praha-Zbraslav, K Radotínu 15
Viac info a registrácia

Portrét v pohybe

S fotografkou Luciou Vysloužilovou vstúpite do jej kreatívneho sveta, nabitého energiou. Ukáže vám ako zachytiť na fotke pohyb a ako pracovať s modelkou. Jej tvorba je charakteristická fotografiami tanečníc v mestskom prostredí.

Termín: 24.9.2023, 9.00–18.30 h
Miesto: Studio Lucie Vysloužilové, U Trati 44, Praha
Viac info a registrácia

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *