Predstavujeme seriál Nikon Sessions

Nikon zaradil v posledných týždňoch na svoj YouTube kanál Nikon Europe nový seriál s názvom Nikon Sessions. Ide o sériu videí, v ktorej sa Ricci Chera, odborný lektor Nikon School, zhovára s hosťami o fotografovaní a celom tvorivom procese vzniku snímok.

Súčasťou prvej série je šesť častí seriálu. Ricciho hosťami sú skvelí fotografi, školitelia či zamestnanci spoločnosti Nikon. Seriál je síce iba v angličtine, ale verím, že väčšina z vás nebude mať problém mu porozumieť.

Medzi témami rozhovorov si určite nájdete to, čo vás zaujíma. Sú o fotografovaní hudby, miest a pouličného života, fotografovanie reportáží, portrétov až po praktické úpravy.

Na YouTube kanály sú už dostupné 3 pokračovania seriálu. Každé dva týždne pribudne nová časť. Verím, že sa máme na čo tešiť:

  • 1. časť: Fotografovanie v hudbe s hosťami: Scarlet Page, Shirlaine Forrest, Conor McDonnell a Pep Bonet
  • 2. časť: Portréty s hosťami: Carolyn Mendelsohn a Tara Florence
  •  3. časť: Lindbergh s hosťami: Tara Florence a Harry Skeggs

Ďalšie pripravované časti:

  • Fotografovanie miest & pouličného života s hosťami: Leon Neal, Ben Moore a Perry Gibson

  • Úpravy s hosťami: Carolyn Mendelsohn, Harry Skeggs a Pep Bonet

  • Reportáže s hosťami: Leon Neal a Lucy Young

Ricci Chera: „Teší nás, že môžeme zdieľať poznatky v našej komunite vďaka novému seriálu Nikon Sessions. Nie často sa podarí na jednom mieste spojiť niekoľkých odborníkov z rôznych oblastí, ktorí sú ochotní rozprávať o svojej spoločnej vášni k fotografovaniu. A to je dôvod, prečo je tento seriál výnimočný. Dúfame, že vďaka týmto rozhovorom získajú fotografi všetkých úrovní, veku a záujmov inšpiráciu zobrať fotoaparát do rúk a fotografovať podľa cenných rád a tipov, ktoré získali.“

Stefan Maier, generálny marketingový manažér spoločnosti Nikon Europe: „V spoločnosti Nikon vždy hľadáme nové spôsoby, ako inšpirovať a nadchnúť fotografov. Či už sú to fotografi – začiatočníci, alebo sú to ostrieľaní profesionáli, možnosť učiť sa od zvučných mien má nevyčísliteľnú hodnotu. Tieto školenia zároveň otvoria fotografom dvere k žánrom fotografovania, o ktorých nikdy neuvažovali, prehĺbia ich vedomosti a pomôžu im skvalitniť už nadobudnuté zručnosti.“

Prihláste sa na odber noviniek na stránke: YouTube Nikon Europe 

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *