Posledné tri dni so zimnými akciami na fototechniku Nikon

Milí fanúšikovia značky Nikon, ako býva zvykom, aj tuto zimu pre vás spoločnosť Nikon pripravila špeciálne akcie na zvýhodnený nákup fototechniky. Akcie prebiehajú už od novembra a končia práve o 3 dni – 29. januára 2024. Máte teda posledné dni na využitie zimnej akcie „Ušetri s Nikonom“ a „Nikon Z 8 výhodný kit“!

Pri nákupe môžete ušetriť až do 600 € na produkt.

Ušetri s Nikonom zima 2024

Akcia ušetri s Nikonom nie je „cashback“ akcia. Nikde sa nemusíte registrovať, nemusíte nikomu nechávať svoje osobné údaje ani maily a nemusíte čakať na vrátenie zaplatených prostriedkov. Zľava sa vám jednoducho odpočíta od ceny priamo u obchodníka, či už ide o autorizovaného partnera alebo nakupujete cez Nikon Store priamo na stránkach Nikonu.

 Do akcie sú zahrnuté všetky modely aktuálnych Nikon mirrorless fotoaparátov okrem Z 9, Z 8 a Z f. Z 8 má svoju vlastnú akciu, ktorú vám predstavím nižšie.

Zľavy môžete využiť na samotné fotoaparáty alebo na zostavy s objektívmi, alebo aj na samotné objektívy. Pri jednom produkte môžete ušetriť desiatky až stovky eur až do sumy 600 € na produkt. Pri nákupe viacerých položiek sa vám samozrejme zľavy sčítavajú a násobia.

Špeciálne a iba na Nikon Store môžete nakúpiť farebné varianty štýlových retro fotoaparátov Nikon Z fc.

Do akcie sú samozrejme zahrnuté aj digitálne zrkadlovky Nikon D 850 a D 780 samotné aj v kombinácii s objektívmi, alebo aj samotné objektívy pre zrkadlovky.

No a nakoniec v akcii Ušetri s Nikonom nájdete aj výber zo športovej optiky – ďalekohľady Prostaff, Monarch a lasserové diaľkomery Coolshot.

Nikon Z 8 výhodný kit

V tejto akcii pre vás výrobca na kombinoval až 16 rôznych kombinácií súprav fotoaparátu nikon z 8 s objektívmi rôzneho typu, od širokouhlých až po teleobjektívy. V týchto výhodných zostavách môžete ušetriť od 300 do 500 € na súpravu. Navyše výrobca ponúka až 30 dní na vyskúšanie tohto oceňovaného profesionálneho mirrorless fotoaparátu.

Verím že si vyberiete a že do blížiacej sa jari vyštartujete s novými možnosťami a novou inšpiráciou.

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *