Oblečte sa do Nikon-u

Jarné tipy na užitočné príslušenstvo z Nikon Store

Priznám sa, že mám rád veci s logom mojej obľúbenej značky, a o to viac, keď predmet, ktorý ju nesie je užitočný a ešte k tomu aj pekný.

Tak vám dnes prinášam niekoľko tipov na užitočné oblečenie či príslušenstvo, ktoré sa vám zíde v skorých jarných mesiacoch s premenlivým počasím. Na Nikon Store, kde tieto produkty nájdete, získate teraz zľavu na toto oblečenie až do 35%.

Softshell bundu Nikon používam už niekoľko rokov a stále drží vietor i dážď od tela pri mojich fotovýletoch. Navyše vyzerá super a je nenápadná čiernou farbou a malým logom. Užitočné sú strieborné reflexné pásiky, ktoré sú cez deň nenápadné, no v noci sa krásne rozsvietia pod lúčmi reflektorov. Aj keď už tento môj typ v Nikon Store nemajú, je tam veľmi podobná softshell bunda a verím, že rovnako kvalitne spracovaná ako tá moja. Na Nikon Store nájdete aj dámske softshell bundy.

Ak nefúka a neprší, postačí vám v jarných mesiacoch aj klasická mikina Nikon. Opäť decentná čierna s jednoduchým logom Nikon pri spodnej hrane.

A keď je ešte teplejšie alebo potrebujete mať na sebe viac odkladacích priestorov, teda uzatvárateľných vreciek, môžete siahnuť po foto veste. Tá je vybavená niekoľkými vreckami po stranách i na hrudi, ktoré sa dajú uzatvoriť a držať tak príslušenstvo v bezpečí.

No a z oblečenia je tu ešte tričko s dlhým rukávom so žltým logom Nikon. Asi netreba vysvetľovať na čo je dobré. 😊

V marcových či aprílových dažďoch dobre padne kvalitná ochrana pred vlhkom, ktorú bundy či mikiny nedokážu poskytnúť. Nič tak nezabráni dažďu dostať sa vám na kožu ako gumená alebo pogumovaná ochrana. A preto, keď je dážď silnejší, pláštenka do dažďa je super nápad. Uvoľnia sa vám ruky od dáždnika a môžete tak voľne fotografovať alebo vykonávať inú činnosť počas dažďa. Pozor, nezabudnite na ochranu vašej fototechniky. V daždi fotografujte iba s prístrojmi, ktoré sú odolné voči stekajúcej vode a vonkajším vplyvom počasia alebo s náležitou ochranou.

No a nakoniec športová šiltovka! Pekná, kvalitne vyrobená s pásikmi a logom Nikon. Šiltovka chráni pred chladom ale aj nechceným oslnením alebo slabým dažďom.

Šiltovkou výber značkového oblečenia vhodný na jarné obdobie končí. Čo vy? Máte nejaký kúsok s logom obľúbenej značky?

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *