Nikon na FOTO SLOVAKIA 2019

Už túto nedeľu 27. októbra 2019 vám radi odprezentujeme techniku, poradíme a predstavíme najnovší mirrorless model Nikon Z 50. Príďte na FOTO SLOVAKIA 2019!

Podujatie FOTO SLOVAKIA 2019 je už tradične zaujímavým miestom pre všetkých fotografov. Stará tržnica v centre Bratislavy bude v tento deň patriť nadšencom fotografie a videa. Okrem stánkov vystavovateľov, medzi ktorými Nikon so svojim portfóliom fotoaparátov, objektívov, bleskov a príslušenstva nemôže chýbať, ponúkne aj ďalší zaujímavý program.

V hlavnom programe si vypočujete rozprávanie o fotografovaní, zážitkoch, či skúsenosti z práce fotografa. Medzi prednášajúcimi sú známe mená ako Ivan Čaniga (MQEP), Ján Štovka (MQEP), Vlado Bača či Ľubo Stacho.

Ján Štovka vám poradí, ako má vznikať fotografická séria, ako na ňu myslieť v širšom kontexte a vysvetlí, ako sa posudzujú práce fotografov pri hodnotení FEP. Ivan Čaniga sa zhostí témy makro fotografia. Dozviete sa, aká technika vám pomôže, aby ste dosiahli najlepšie výsledky, o kreatíve aj o fotení živočíchov v akváriách a teráriách. Vlado Bača sa vráti ku svojej intenzívnej práci fotografa, ktorej sa venuje už 50 rokov, Ľubo Stacho odprezentuje svoje svoje projekty v rámci experimentov a konceptuálnej fotografie.

Marcel Rebro porozpráva o tom, ako vznikali fotografie Nencov (aj) na polárnom kruhu, s ktorými uspel aj v našej súťaži Fotka mesiaca Nikonblogu. Skúsená cestovateľka, sprievodkyňa a fotografka Katarína Líšková predstaví svoje fotografie z Ameriky, Afriky a Ázie.

V druhom prednáškovom bloku si v čase medzi 13.00 – 13.45 vypočujete o našom novom modeli Nikon Z 50.

Pre účastníkov bude k dispozícii fotoateliér a nebudú chýbať ani výstavy fotografií. S výtlačkami svojej práce sa predstavia viacerí autori – Martin Ričány a jeho 365 tvárí Piešťan,  Richard Petrech a Pavol Novák s ich „Slovenskom pod hviezdami“. Katarína Líšková vystaví fotografie z Ameriky, Afriky a Ázie, Marek Szűcs ukáže, že „Slová nie sú podstatné“ a Gabriela Teplická prezradí ako dokumentuje život detí – “Sila detstva”.

FOTO SLOVAKIA 2019 je priestor pre vás, váš fotoaparát a vaše tvorivé myšlienky. Radi vás privítame na podujatí a aj v našom Nikon stánku.

27. október 2019 od 9.00 do 18.00

Stará tržnica, Námesti SNP 25, Bratislava

Vstupné: 5,- € 

Viac informácií na www.fotoslovakia.sk

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *