Hľadáme siluety: Druhé kolo Fotky Nikonblogu 2024

Ani sme sa nenazdali a dva mesiace z nového roka sú fuč. Dnes, 1. marca, nám začína druhé kolo našej celoročnej súťaže Fotka Nikonblogu SK 2024. A ja sa veľmi teším, pretože aktuálna téma na ďalšie dva mesiace je „Objavujeme siluety“.

Objavte s nami čaro fotografovania siluet, zapojte sa do 2. kola našej súťaže a hrajte o celoročnú výhru – full frame fotoaparát Nikon Z f.

Prečo siluety?

Vnášajú do obrazu trochu tajomna, nedopovedia úplne celý príbeh. Inokedy nás naopak dokážu viac zosobniť s fotografovanou osobou – siluetou. Tým, že na fotografii nie je vidieť identitu človeka, vieme sa do nej vložiť aj my sami. Zvlášť, keď činnosť, ktorú silueta vykonáva, je nám blízka.

Ale siluety samozrejme nevytvára v protisvetle iba človek. Siluety tvorí akýkoľvek objekt, ktorý je oproti nám v protisvetle. Môže to byť aj strom, budova, socha, zvieratá… Jednoducho akýkoľvek objekt, ktorý má zaujímavý tvar a vytvorí graficky peknú siluetu.

Svoje súťažné fotografie (maximálne 7 v tomto kole) nahrávajte ako komentár do príslušného príspevku vo facebookovej skupine Nikon, uzávierka je 30. apríla 2024. 

Autori troch najlepších fotografií 2. kola Fotky Nikonblogu 2024 získavajú od spoločnosti Nikon praktický piknik košík s logom na blížiace sa teplejšie dni v prírode a postupujú do celoročného finále, v ktorom „sa hrá“ o hlavnú cenu – Nikon Z f. Tešíme sa na vaše čiernobiele zátišia!

Podrobné podmienky súťaže Fotka Nikonblogu SK 2024

Pravidlá a podmienky celoročnej súťaže nájdete tu: https://www.nikonblog.sk/podmienky-fotografickej-sutaze-fotka-nikonblogu-2024/

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *