Ukážte nám svoje letné fotografie a vyhrajte!

Horúčavy striedajú príjemnejšie teploty a príroda nám tak začína dávať najavo, že sa leto končí. Ja ale verím, že ste si ho stihli naplno užiť. A rád by som to, aké leto ste prežili, videl aj na fotkách augustového kola našej súťaže SOM | FOTKA MESIACA NIKONBLOGU. Tohto mesačná téma LETO je taká široká, že sa do nej určite zmestia všetky vaše zážitky. 🙂 Tento mesiac hodnotí súťaž Petr z českého Nikonblog.cz, tak verím, že ešte tieto posledné augustové dni pridáte ďalšie nové fotografie a dobre zamiešate karty, nech sa Petr pri výbere tej najlepšej letnej fotografie ešte dobre zapotí. 🙂

Fotografie nahrajte do našej skupiny JSEM | Fotka měsíce Nikonblogu na Flickri a nezabudnite súťažné zábery označiť tagom nikonblog082018.

Okrem postupu do finále (za uvedených podmienok) vás čaká aj symbolická mesačná výhra v podobe outdoor uteráčika na ruky a tvár, ktorý v letných mesiacoch či na cestách určite oceníte a po splnení všetkých podmienok súťaže tiež postup do celoročného hodnotenia, kde je „na stole“ hlavná výhra v podobe poukazu na nákup fototechniky Nikon v hodnote 1 111 €.

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *