Spoznajte výnimočnosť bajonetu Z a neprehliadnite výnimočnú ponuku!

V lete pred dvoma rokmi Nikon predstavil svoj mirrorless systém. Nikon Z 7 a Z 6 časom dostali menšieho súrodenca Z 50. Za dva roky si na svoju stranu priklonili aj zarytých “zrkadlovkárov” vrátane mňa. V drvivej väčšine času už v mojich rukách uvidíte len Z 6 s nejakým s úžasných NIKKOR Z objektívov.

O full frame modeloch z radu Z toho už bolo nielen u nás, ale aj v iných médiách napísaného veľa. Prvotné dojmy opadli, prešiel dostatočne dlhý čas na to, aby sa ich funcionalita a ich prednosti dali popísať zo skúseností a dlhodobého užívania. Filip Barták, Nikon špecialista, vie mirrorlessoch dosť na to, aby o Z 7 a jeho funkciách dokázal hovoriť viac ako tri hodiny 🙂 Už jeho názov „Filip Barták predstavuje Nikon Z 7 od A až po Z“ prezrádza, že v ňom nájdete kompletné informácie. Pomôžu vám spoznať a naučiť sa ovládať funkcie nielen Z 7, ale aj Z 6, keďže ich ovládanie je navlas totožné. Video je pre lepší prehľad rozdelené do 30 kapitol. Ich názvy a minutáž nájdete v popise videa. Ľahko sa v nich zorientujete a vyberiete si obsah, ktorý vás práve zaujíma.

Filipove video si pokojne nechajte na neskôr, keď si na neho nájdete dostatok času, ale ak chcete vynoviť, doplniť techniku, uvažujete o zmene, či hľadáte pre seba kvalitný prístroj, už len niekoľko dní máte príležitosť využiť výhodnú ponuku. Prebiehajúca akcia Ušetri s Nikonom je aktuálna do 19.7.2020 u vybraných predajcov fototechniky Nikon.

Akcia Ušetri s Nikonom ponúka cenové zvýhodnenie produktov. Tentoraz je to výnimočná ponuka pre výnimočný bajonet Z. Do ponuky sú zaradené vybrané modely fotoaparátov Nikon Z a objektívov NIKKOR Z. Kúpiť si môžete ktorýkoľvek z troch aktuálnych modelov Nikon Z 7, Z 6 aj Z 50, objektívy aj súpravy všetkých troch modelov. Ušetriť môžete až do 300 Eur na jednu súpravu. Všetky modely zaradené do akcie aj s konečnou cenou a zmluvnými podmienkami nájdete tu: usetrisnikonom.sk 

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *