SOM | Fotka mesiaca Nikonblogu: Zvesela do septembra!

Astronomické leto síce končí až 23. septembra čiže zhruba o tri týždne, ale hlavne my rodičia školopovinných detí vnímame ako koniec jeho prvé dni, keď naše deti, keď sa ich vďaka škole aspoň čiastočne po dlhých dvoch mesiacoch „zbavíme“. 🙂  Takže máme tu september a s ním novú tému súťaže SOM | Fotka mesiaca Nikonblogu.

No a pretože ste letným humorom nevyťažili v augustovej letnej téme súťaž dostatočne do hĺbky, dáme vám novú šancu – témou septembrového kola našej súťaže je jednoducho… HUMOR. Vaše vtipné, ironické, možno i sarkastické ale hlavne uštipačné fotografie umiestňujte ako obvykle do skupiny JSEM | Fotka měsíce Nikonblogu na Flickru. A ako vždy zdôrazňujeme, že je nevyhnutné snímky označiť tagem – v tomto kole v znení nikonblog092018.

Iba tak si vaše vtipné snímky všimne Julo Kotus, šéfredaktor slovenského Nikonblog.sk, ktorý bude na začiatku októbra vyberať víťaza. Ten získa pozornosť v podobe nikoňáckeho Dé päťkového hrnčeka a po splnení všetkých podmienok súťaže postúpi do celoročného súperenia o poukaz na nákup fotovýbavy značky Nikon v hodnote 1 111 €. Tešíme sa na vaše fotografie!

Výhra pro vítěze říjnového kola soutěže JSEM | Fotka měsíce Nikonblogu
Výhra pre víťaza septembrového kola súťaže SOM | Fotka mesiaca Nikonblogu

 

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *