SOM | FOTKA MESIACA: Farebná jeseň

Už len tri mesiace, tak to nevzdávajte a prekvapte nás dávkou pekných fotografií na aktuálnu tému JESEŇ, pre česky hovoriacich PODZIM. Myslím, že každý z nás má v šuflíku nejaké fotografie, ktoré zachytil pod vplyvom kúzla krásnej farebnej či pochmúrnej jesene. A o tieto fotky nám ide. Každý prežíva jeseň iným spôsobom a miluje na nej niečo iné, tak sa neobmedzujte len na žlto-oranžovo-červené listy :-). Ako vidíte a prežívate jeseň vy?

Súťažné fotografie nahrajte do našej skupiny SOM | FOTKA MESIACA na Flickri (ešte) a nezabudnite označiť tagom, aby sme ich mohli vyhľadať. Flickr totiž nezobrazuje chronologicky nahraté fotografie. A tag pre súčasný mesiac október je nikonblog102018. Výherca mesiaca získa symbolickú cenu, tentokrát opäť hrnček s motívom D5-ky  a po splnení všetkých podmienok súťaže postúpi do celoročného súperenia o poukaz na nákup fotovýbavy značky Nikon v hodnote 1 111 €.

Tak vám prajem krásnu jeseň a nezabudnite zahrnúť fotografiami môjho kolegu Petra Lindnera z českého Nikonblogu, aby to mal zložitejšie, ako ja v septembri pri výbere z humorných snímok.  Tešíme sa na vaše zábery!

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *