S Nikonom do pestrej jesene: Ušetrite až 10% na objektívoch NIKKOR

Mnoho fotografov zdieľa názor, že najfotogenickejším obdobím v našich zemepisných šírkach je jeseň. Bodaj by aj nie, práve u nás sa na jeseň prírodné scenérie rozihrajú miliónmi odtieňov červenej, oranžovej a žltej farby. 

Foto: Johannes Plenio | Unsplash

Väčšina druhov našej flóry cez zimu odpočíva, čo znamená že v jeseni prestáva fotosyntéza, zelené farbivo chlorofyl sa rozkladá, rastlina či strom ožltne, očervenie a nakoniec svoje listy zhodí. V takých listnatých lesoch to potom vyzerá naozaj rozprávkovo. Ale taktiež aj v parkoch, záhradách, na horách…

No a aby ste mohli za svojimi jesennými zábermi vyraziť s fotoaparátom, spoločnosť Nikon v tomto období ponúka 10% zľavu na väčšinu svojich objektívov a to pre mirroless bajonet Nikon Z aj pre DSLR bajonet Nikon F.

Akcia ušetri 10% na NIKKOR objektívoch prebieha od 31.8. do 18.9.2023 (vrátane).

Výška zľavy sa pohybuje od niekoľko desiatok až do niekoľko sto Eur podľa toho, aké je pôvodná cena objektívu. Pozor, ponuka sa nevzťahuje na objektívy zakúpené v súprave s fotoaparátom a z akcie sú vyňaté aj telekonvertory, FTZ adaptéry a niektoré špeciálne objektívy.  

Pre kompletnú ponuku pozrite oficiálnu stránku výrobcu: www.nikon.sk

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *