Nikon na photokine 2018 v znamení Z série, ale aj ďalších noviniek a skvelých fotografov

Fotografický veľtrh photokina 2018 otvorí svoje brány už koncom tohto mesiaca. Od 26. do 29. septembera 2018 bude na svojich návštevníkov čakať kolínske výstavisko Koelnmesse, aby opäť po dvoch rokoch ponúklo jedinú výstavu svojho druhu a rozmerov v Európe.

TVORTE! OBJAVUJTE! BUĎTE PRIPOJENÍ! Tak znie slogan photokiny. Odzrkadľuje výzvu pre všetkých, ktorí prijmú pozvanie, aby spoznali nové trendy, nazreli do budúcnosti zobrazovania a získali cenné kreatívne impulzy. Inšpirácia, rozvíjajúce sa technológie, najnovšie produkty, podnetné stretnutia s profesionálmi a získavanie nových kontaktov s fotografickými a video nadšencami. To všetko je photokina.

Spoločnosť Nikon si samozrejme nenechá ujsť túto výnimočnú príležitosť predstaviť verejnosti nové fotoaparáty mirrorless a ďalšie novinky medzi fotoaparátmi a objektívmi. K dispozícii bude samozrejme aj paleta profesionálnych digitálnych zrkadloviek vrátane D850. So svojimi skúsenosťami pri fotografovaní a používaní techniky Nikon sa podelia uznávaní fotografi David Yarrow, Nadia Melli či Rob Whitworth.

Tých, ktorí si návštevu photokiny nenechajú ujsť, pozývame do stánku Nikon v hale 2.2.

Získať ďalšie informácie a zakúpiť si online vstupenky na veľtrh môžete na stránke photokina.com.

Amsterdam, 6. septembra 2018Spoločnosť Nikon sa opäť pripravuje zaujať hlavnú scénu popredného svetového fotografického veľtrhu photokina v nemeckom Kolíne. Návštevníci si budú môcť vyskúšať najnovšie produkty a pozrieť prezentáciu nedávno ohlásených fotoaparátov mirrorless formátu FX s bajonetom Z od spoločnosti Nikon, objektívov a bajonetového adaptéra.

Návštevníci stánku spoločnosti Nikon v Halle 2.2 si tiež budú môcť vyskúšať širokú paletu profesionálnych digitálnych jednookých zrkadloviek vrátane oceneného fotoaparátu formátu FX Nikon D850, ktorý vďaka rozsahu citlivosti ISO 64 – 25 600 a ostrému obrazu s rozlíšením 45,7 MP prináša vrcholnú kombináciu rozlíšenia, rýchlosti a citlivosti na svetlo. K dispozícii bude aj široký rad fotoaparátov Nikon a objektívov NIKKOR na vyskúšanie, napríklad nedávno ohlásený základný model D3500, megazoom COOLPIX P1000 a vysokovýkonný superteleobjektív AF-S NIKKOR 500 mm f/5,6E PF ED VR a objektív AF-S NIKKOR 180 – 400 mm f/4E TC1,4 FL ED – prvý teleobjektív z radu NIKKOR vybavený vstavaným 1,4-násobným telekonvertorom.

V stánku spoločnosti Nikon sa tiež uskutočnia prezentácie jedných z najlepších fotografov, ktorí budú rozprávať o svojich fotografických skúsenostiach pri používaní vybavenia Nikon. Európsky vyslanec spoločnosti Nikon a renomovaný umelecký fotograf David Yarrow bude hovoriť o svojom evokujúcom a pôsobivom fotografovaní života na Zemi a náročnej ceste, ktorú musel absolvovať, aby dosiahol svoj jedinečný štýl. Druhá európska vyslankyňa a svadobná fotografka talianskeho pôvodu Nadia Meli odhalí svoje skúsenosti z testovania nového systému s bajonetom Z a jeho kompatibilitu s novými aj existujúcimi objektívmi NIKKOR. Tohtoročnú hviezdnu zostavu zavŕšia britský fotograf a filmár Rob Whitworth, vychádzajúca hviezda Jamari Lior, oceňovaný fotograf a filmár Pep Bonet, vyslanec spoločnosti Nikon pre severské krajiny Frøydis Geithus a športový fotograf a fotoreportér Lukas Schulze.

Dirk Jasper, produktový manažér zo spoločnosti Nikon Europe, povedal:

„Náš nový systém mirrorless je ukazovateľom našej snahy dosiahnuť nový rozmer optického výkonu vďaka posúvaniu hraníc rozlíšenia a kvality. Naším cieľom je ponúknuť tvorcom nové možnosti pri skúmaní svojich budúcich projektov. Spoločnosť Nikon má riešenie pre každého fotografa a účastníci budú môcť vyskúšať, spoznať a preskúmať nový systém spolu s ďalšími našimi poprednými produktami.

A vďaka úžasným prednášateľom, ktorí sa podelia o svoje fotografické skúsenosti, výzvy a rady na pódiu stánku Nikon, bude tohtoročná výstava photokina nepochybne tou najlepšou v histórii.“

Výstava photokina je otvorená pre verejnosť od 26. do 29. septembra 2018. Ak máte záujem o najnovšie správy a názory, alebo si chcete pozrieť harmonogram prezentácií, môžete nás sledovať na Twitteri @NikonEurope. Pripojte sa ku konverzácii na Twitteri #NikonPhotokina.

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *