Nesrandujte, september bez humoru?!

Ach jaj! Smutný september to máme. 🙂 Zdá sa, že vo vašich archívoch chýbajú humorné fotky a nemáte  ani náladu nafotiť niečo nové. Skrátka téma humor vám nesadla. Ja viem, vtipné fotky sú väčšinou náhodné, nedajú sa veľmi predvídať a ani nafingovať. Ale v poslednom týždni mesiaca a v súťaži SOM | Fotka mesiaca nikonblogu máme iba pár súťažných fotiek!? Teda pár ich je v momente, keď píšem túto výzvu ale verím, že to ešte zmeníte.

Predsa len, nízka účasť (zatiaľ) znamená malú konkurenciu a tá sa môže stať vašou veľkou výhodou. 😉 Tak poďte do toho, veď celoročná cena fotovýbava Nikon v hodnote 1 111 € stojí za to zúčastniť sa a zabojovať.

Verím, že ma nesklamete a do nedele, posledného septembrového dňa pridáte do skupiny JSEM | Fotka měsíce Nikonblogu na Flickr ešte nejaké vtipné momentky z ulice, z domu, detí, domácich zvieratiek, čohokoľvek, len nech sú okorenené aspoň štikou štipľavého alebo láskavého humoru. 🙂

No splash please!☝😁

A nezabudnite v tomto kole označiť fotografie tagom nikonblog092018, aby sme ich vedeli rýchlo a ľahko identifikovať a zaradiť medzi súťažiacich. Tento mesiac som s výberom víťaznej snímky na rade ja. Teším sa, sa ako sa pri výbere víťaza v prvý októbrový deň zabavím.

Víťaz septembrového kola súťaže si bude počas sychravých dní vychutnávať horúce nápoje z Nikon hrnčeka s motívom D5-ky a po splnení všetkých podmienok súťaže postúpi do súperenia o celoročnú výhru. 

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *