Fotka NIKONBLOGU 2023: 3.kolo – FOTODENNÍK

Ani sme sa nenazdali, a druhé kolo našej súťaže je za nami. Predtým, ako ho vyhodnotíme, však vyhlásime novú tému našej súťaže, ktorá bude mať premiéru. Jeden z hlavných cieľov fotografie je dokumentovanie našich životov. A preto sme vybrali za tretiu tému Fotky Nikonblogu 2023 „FOTODENNÍK“.

Do tohto kola súťaže nahrajte záznam vášho týždňa alebo až desiatich dní. Odporúčame počet fotografií 7 až 10 v sérii, maximálne tri série. Série prosím označte, aby sme vedeli fotky priložiť k sebe tak, ako ste ich vytvorili. Bude to akýsi záznam krátkeho obdobia vášho života. Nemusí ísť o komplexné zachytenie nejakého deja ani o jeho postupnosť. Zachytávajte jednoducho deň, ako plynie. Možno vás samých prekvapí, akú fotku z dňa nakoniec vyberiete. Nesústreďte sa iba na významné či „veľké“ veci. Čaro každého dňa predsa spočíva v maličkostiach a v tom, že si ich všimneme, uvedomíme a naplno prežijeme.

Určite to bude zábava, ale môže to byť aj užitočné poznanie svojho vlastného života. Povzbudzujem vás, aby ste denník robili naozaj poctivo. Kľudne môžete nahrať každý deň jednu fotku, aby vás to nelákalo vybrať fotografie do vášho fotodenníka naraz alebo spätne. Už teraz sa teším na vaše snímky. Som presvedčený o tom že budú zábavné, poučné a ukážu nám rôzne stránky našich životov. Zachytávať život za nás umelá inteligencia nebude a v tejto téme obrázky generované umelou inteligenciou nemajú uplatnenie. Je to reálny život, náš život.

Vaše fotografie (maximálne 3 série s počtom fotografií 7 – 10) nahrávajte do 30. júna do polnoci ako komentár pod príspevok o súťaži na  Facebooku @NikonSlovakia (link čoskoro). Tešíme sa na ne a prajeme vám dobré svetlo!

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *